Több mint 15 év Internetes ügyfélszerzési és programozási tapasztalat
Közel 1.000 sikeres projekt kis és közepes vállalkozásoknak
Folyamatos rendelkezésre állás, ránk hosszú távon számíthatsz!
Minden évben megduplázzuk az Online bevételeinket Hegyi Gábor, Mufenyo.net

Stresszmentes weboldal készítés

 • Van már weboldalad, de nem hoz elég ügyfelet?
 • Most alapítottál céget és kapcsolati tőke nélkül kell ügyféltábort felépítened?
 • Nagy a konkurencia és elveszel a tömegben?
 • Nem találod a fizetőképes vevőket, akikkel öröm együtt dolgozni?
Amennyiben bármelyik kérdést a magadénak érzed a fentiek közül, pontosan tudjuk mire van szükséged!
Nézd meg miben tudunk mi segíteni neked!
Nálunk nem leszel kísérleti nyúl!
Csak olyan megoldásokat kínálunk neked, melyek már több száz vállalkozásnak segítettek!
Ez nem „CSAK WEBOLDAL KÉSZÍTÉS”

Magam sem bíztam benne, de a weboldalam megnyitása után 3 hét alatt már volt 8 adatmentési megrendelésem, míg az utóbbi hónapokban összesen sem volt már ennyi! Két új ügyfelemnek fix rendszergazdai karbantartásra is szükségük volt, ezért ők a havidíjas szolgáltatásomat választották.

Ernő nem „csak egy sima weboldalt” rakott alám, hanem az aktuális ONLINE marketinggel gondosan felépített komoly üzleti, illetve ügyfélbarát és trendi felületet.

Bódis Gábor - Adatmentő specialista és rendszergazda
Amennyiben van egy jól ELKÉSZÍTETT WEBOLDALAD , elkerülhetetlen lesz az ÁTÜTŐ EREDMÉNYEKET HOZÓ INTERNETES ÜGYFÉLSZERZÉS!
 1. Komplex online marketing tanácsadás nyújtunk, mely segítségével új szintekre emelheted az ügyfélszerzésedet és vállalkozásod bevételeit!
 2. Domain regisztráció és webtárhely üzemeltetés,
 3. weboldal készítés,
 4. webszöveg írás, tartalom generálás,
 5. landing oldalak készítése és automatizált online marketing stratégiák kialakítása,
 6. SEO, kereső optimalizálás,
 7. Google hirdetések (Google Adwords) létrehozása és üzemeltetése,
 8. Facebook hirdetések létrehozása és üzemeltetése,
 9. folyamatos oktató anyagok díjmentesen az aktuális marketing lehetőségekről
 10. személyes tréningek egyedi igényekre igazítva.

Mit kapsz a Webrakéta Kft–től?

 • Feltárjuk a lehetőségeket! Igényfelmérésünk során olyan kérdéseket teszünk fel, melyek alapján személyre szabott megoldásokat tudunk nyújtani neked és Te magad is rájössz, mekkora lehetőségek rejlenek még a vállalkozásodban a MARKETING segítségével!
 • Ezt szeretni fogják az érdeklődőid. Olyan weboldalt készítünk vállalkozásodnak, mely esztétikus, felhasználóbarát és gyorsan betöltődik mobiltelefonokon, tabletteken és asztali számítógépeken egyaránt.
 • Lépésről, lépésre segítünk Az általunk biztosított tartalomkezelő rendszer segítségével Te is szerkesztheted a weboldalad teljes tartalmát különösebb informatikai ismeretek nélkül is! Az egyszerűbb tanulás érdekében folyamatosan elérhető, videós oktató anyagokat biztosítunk számodra, melyben lépésről, lépésre mondom és mutatom neked hogyan kell a tartalmakat szerkesztened, vagy újakat feltöltened.
 • Velünk nem kockáztatsz! Csak olyan marketing megoldásokat nyújtunk vállalkozásodnak, melyekről tudjuk, hogy másoknak is pénzt hoztak és a Te vállalkozásodnak is alkalmasak lesznek a hatékony ügyfélszerzéshez!
 • Sok - sok ötlet adunk. Figyelemmel kísérjük a nemzetközi trendeket, valamennyi hazai marketing rendezvényen részt veszünk és az elérhető tananyagokat elsajátítjuk, alkalmazzuk. Több mint 15 éve foglalkozunk weboldalak, webáruházak, portálok készítésével és online marketing támogatásával. Közel 1.000 projektet valósítottunk még és ezt a rengeteg tapasztalatot és tudást tudjuk neked felkínálni annak érdekében, hogy megtöbbszörözd vállalkozásod bevételeit!
 • Számíthatsz ránk! Mi nem „CSAK WEBOLDAL KÉSZÍTÉS” -el foglalkozunk! Hosszú távon segítjük Internetes ügyfélszerzésedet, fogjuk a kezedet, segítünk az ötletelésben, a webszöveg írásban, marketing kampányok elkészítésében és üzemeltetésben, online tananyagokat biztosítunk, hogy folyamatosan képben legyél!

Így szerkesztheted a weboldaladat!

Az egyik legfontosabb elvárás egy weboldal elkészítése során, hogy különösebb informatikai ismeretek nélkül is tudd szerkeszteni a weboldalad tartalmát!
Az általunk készített weboldalak nagyon egyszerűen szerkeszthetőek és hogy még könnyebb legyen a feladatod, minden funkcióhoz videós segédanyagokat biztosítunk. Mondjuk és mutatjuk mit kell tenned az új tartalmak feltöltéséhez és a meglévőek szerkesztéséhez. Nézd meg rövid bemutató videónkat!
Nézd meg a gyors videót, csupán 2 perc!
 • A dizájnra
  Amennyiben nem tudunk elvárásaidnak megfelelő dizájnt mutatni, úgy magyarázkodás és bizonygatás nélkül visszautaljuk a befizetett összeget és barátokként vállunk el.
 • A határidőre
  Amennyiben nem készül el a weboldalad, webáruházad a szerződésben szereplő határidő alatt, úgy a teljes befizetett összeget visszautaljuk, de az oldal a TE TULAJDONOD MARAD!
 • Kereső optimalizálás
  Keresőbarát rendszereket készítünk, de lehetőség van teljes körű kereső optimalizálási szolgáltatásra is, melyet sikerdíj ellenében vállalunk.
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!