Több mint 15 év Internetes ügyfélszerzési és programozási tapasztalat
Közel 1.000 sikeres projekt kis és közepes vállalkozásoknak
Folyamatos rendelkezésre állás, ránk hosszú távon számíthatsz!
Minden évben megduplázzuk az Online bevételeinket Hegyi Gábor, Mufenyo.net

Stresszmentes weboldal készítés

Mi a Te problémád?
 • Van már weboldalad, de nem hoz elég ügyfelet?
 • Most alapítottál céget és kapcsolati tőke nélkül kell ügyféltábort felépítened?
 • Nagy a konkurencia és elveszel a tömegben?
 • Nem találod a fizetőképes vevőket, akikkel öröm együtt dolgozni?
Amennyiben bármelyik kérdést a magadénak érzed a fentiek közül, pontosan tudjuk mire van szükséged!
Nézd meg miben tudunk mi segíteni neked!

Magam sem bíztam benne, de a weboldalam megnyitása után 3 hét alatt már volt 8 adatmentési megrendelésem, míg az utóbbi hónapokban összesen sem volt már ennyi! Két új ügyfelemnek fix rendszergazdai karbantartásra is szükségük volt, ezért ők a havidíjas szolgáltatásomat választották.

Ernő nem „csak egy sima weboldalt” rakott alám, hanem az aktuális ONLINE marketinggel gondosan felépített komoly üzleti, illetve ügyfélbarát és trendi felületet.

Bódis Gábor - Adatmentő specialista és rendszergazda
Amennyiben van egy jól ELKÉSZÍTETT WEBOLDALAD , elkerülhetetlen lesz az ÁTÜTŐ EREDMÉNYEKET HOZÓ INTERNETES ÜGYFÉLSZERZÉS!
Nálunk nem leszel kísérleti nyúl!
Csak olyan megoldásokat kínálunk neked, melyek már több száz vállalkozásnak segítettek!
Ez nem „CSAK WEBOLDAL KÉSZÍTÉS”
 1. Komplex online marketing tanácsadás nyújtunk, mely segítségével új szintekre emelheted az ügyfélszerzésedet és vállalkozásod bevételeit!
 2. Domain regisztráció és webtárhely üzemeltetés,
 3. weboldal készítés,
 4. webszöveg írás, tartalom generálás,
 5. landing oldalak készítése és automatizált online marketing stratégiák kialakítása,
 6. SEO, kereső optimalizálás,
 7. Google hirdetések (Google Adwords) létrehozása és üzemeltetése,
 8. Facebook hirdetések létrehozása és üzemeltetése,
 9. folyamatos oktató anyagok díjmentesen az aktuális marketing lehetőségekről
 10. személyes tréningek egyedi igényekre igazítva.

Mit kapsz a Webrakéta Kft–től?

 • Feltárjuk a lehetőségeket! Igényfelmérésünk során olyan kérdéseket teszünk fel, melyek alapján személyre szabott megoldásokat tudunk nyújtani neked és Te magad is rájössz, mekkora lehetőségek rejlenek még a vállalkozásodban a MARKETING segítségével!
 • Ezt szeretni fogják az érdeklődőid. Olyan weboldalt készítünk vállalkozásodnak, mely esztétikus, felhasználóbarát és gyorsan betöltődik mobiltelefonokon, tabletteken és asztali számítógépeken egyaránt.
 • Lépésről, lépésre segítünk Az általunk biztosított tartalomkezelő rendszer segítségével Te is szerkesztheted a weboldalad teljes tartalmát különösebb informatikai ismeretek nélkül is! Az egyszerűbb tanulás érdekében folyamatosan elérhető, videós oktató anyagokat biztosítunk számodra, melyben lépésről, lépésre mondom és mutatom neked hogyan kell a tartalmakat szerkesztened, vagy újakat feltöltened.
 • Velünk nem kockáztatsz! Csak olyan marketing megoldásokat nyújtunk vállalkozásodnak, melyekről tudjuk, hogy másoknak is pénzt hoztak és a Te vállalkozásodnak is alkalmasak lesznek a hatékony ügyfélszerzéshez!
 • Sok - sok ötlet adunk. Figyelemmel kísérjük a nemzetközi trendeket, valamennyi hazai marketing rendezvényen részt veszünk és az elérhető tananyagokat elsajátítjuk, alkalmazzuk. Több mint 15 éve foglalkozunk weboldalak, webáruházak, portálok készítésével és online marketing támogatásával. Közel 1.000 projektet valósítottunk még és ezt a rengeteg tapasztalatot és tudást tudjuk neked felkínálni annak érdekében, hogy megtöbbszörözd vállalkozásod bevételeit!
 • Számíthatsz ránk! Mi nem „CSAK WEBOLDAL KÉSZÍTÉS” -el foglalkozunk! Hosszú távon segítjük Internetes ügyfélszerzésedet, fogjuk a kezedet, segítünk az ötletelésben, a webszöveg írásban, marketing kampányok elkészítésében és üzemeltetésben, online tananyagokat biztosítunk, hogy folyamatosan képben legyél!

Rólunk írták

"Tudtam, hogy szükségem van egy új 2015-ben is versenyképes weboldalra ekkor érkezett meg a www.weboldal-keszites.eu képviseletében Kiss Ernő. Gyors és teljes árajánlatot kaptam egy minden igényt kielégítő új elvárásoknak megfelelő
responsive weboldal elkészítésére. Határidőre el is készült. Sőt ajándékba kaptam egy másik weboldalt is. A konkurenciám meg csak pirul és mentegetőzik. Válaszd Te is a www.weboldal-keszites.eu -t ha igazán menő weboldalt szeretnél!"

Dorcsák Tibor
City Gold Rent Kft. vezetője

""2015 -ben kezdtük el használni az Ingatlanszoftvert, melyet a fejlesztő csapatának segítségével sikerült cégünk működésére szabni. Az Ingatlanszoftvert használjuk az ingatlanok nyilvántartására, kiajánlására és eddig jók a tapasztalataink. A finomhangolt adatbázisból gyorsan tudunk különböző paraméterek alapján ajánlati listát szűrni és azt az ügyfeleinkkel megosztani. Az ügyfelek az ajánlati listából egyszerűen ki tudják választani a nekik tetsző ingatlanokat, ami növeli a működési hatékonyságunkat.""

Papp Róbert
CitiReal Advisors Kft vezetője

"A Csabai Kolbászklub Egyesület honlapja megérett a technikai és tartalmi frissítésre! Nagyon sok esemény történik ebben a közösségben és vannak bel - és külföldi kapcsolataink, amik igénylik a színvonalas és naprakész jelenlétet. Azt is be kell vallanunk, hogy a tagság soraiban nem találtunk még olyan személyt, aki "profi" módon kezelné a honlapot, így a laikusnak jól kezelhető, egyszerű, de igényes vizuális megjelenést biztosító felület kell. Ezt kaptuk a korábbi honlapunk tervezőitől a jelenlegi igényeinknek jobban megfelelő felületekkel! Köszönet érte, és külön köszönet a folyamatos segítségnyújtásért, ami a mi esetünkben nélkülözhetetlen!"

dr. Ambrus Zoltán elnök
Csabai Kolbászklub Egyesület vezetője
 • A dizájnra
  Amennyiben nem tudunk elvárásaidnak megfelelő dizájnt mutatni, úgy magyarázkodás és bizonygatás nélkül visszautaljuk a befizetett összeget és barátokként vállunk el.
 • A határidőre
  Amennyiben nem készül el a weboldalad, webáruházad a szerződésben szereplő határidő alatt, úgy a teljes befizetett összeget visszautaljuk, de az oldal a TE TULAJDONOD MARAD!
 • Kereső optimalizálás
  Keresőbarát rendszereket készítünk, de lehetőség van teljes körű kereső optimalizálási szolgáltatásra is, melyet sikerdíj ellenében vállalunk.
Kapcsolat
Hétfő - péntek 09.00 - 16.00
A hívásodat fogadja:
Kiss Ernő Internetes értékesítési specialista és webmarketing tanácsadó
Telefon: +36 (30) 37 38 706
E-mail: info@weboldal-keszites.eu

Köszönjük érdeklődését! Kollégánk munkanapon 3 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Webrakéta Kft.

Székhely: 1111 Budapest, Lágymányosi út 12
Személyes találkozás időpont egyeztetéssel, díjmentes kiszállással!
Adószám: 23980790-2-43
Cégjegyzék szám: 01-09-987579
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php