Dorcsák Tibor - City Gold Rent Kft. vezetője

Tudtam, hogy szükségem van egy új 2015-ben is versenyképes weboldalra ekkor érkezett meg a www.weboldal-keszites.eu képviseletében Kiss Ernő. Gyors és teljes árajánlatot kaptam egy minden igényt kielégítő új elvárásoknak megfelelő
responsive weboldal elkészítésére. Határidőre el is készült. Sőt ajándékba kaptam egy másik weboldalt is. A konkurenciám meg csak pirul és mentegetőzik. Válaszd Te is a www.weboldal-keszites.eu -t ha igazán menő weboldalt szeretnél!


Dorcsák Tibor
City Gold Rent Kft. vezetője

Autóbérléssel foglalkozó vállalkozás kereső optimalizált weboldala

A City Gold Rent Kft.. részére készítettünk bemutatkozó weboldalt, melynél úgynevezett ONE PAGE szerkezetet használtunk. Ennek a lényege hogy az egyes menüpontok nem külön linkeken nyílnak meg, hanem egy oldalon belül navigáljuk a látogatókat. A weboldal részletesen bemutatja a bérelhető teherautókat, ezért ezek megjelenítése viszont az egyoldalas szerkezetből kilépve, külön oldalakon történik meg.

Tibor nagyon ügyesen kihasználja az online marketingben rejlő lehetőségeket és a weboldal hatékonyságát profi marketing videóval is alátámasztja. Ennek elkészítésével az általunk ajánlott Fókusz Promó csapatát bízta meg, akik a tőlük megszokott kreativítással, sokat mondó reklám filemt készítettek a City Gold Rent -nek is. 

A weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

City Gold Rent Kft.
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!