Bartus Márta - Smink és orvosi tetováló vezetője

Néhány évvel ezelőtt Kiss Ernő Internetes értékesítési specialista segített elkészíteni az első honlapomat, amivel a szakmámban az első oldalig jutottam a Google listán.

Azóta elkészült az új, immár mobilra illetve tabletre optimalizált honlapom is, természetesen ugyanezzel a csapattal.
Határozottan állíthatom, hogy közös munkánk során számos olyan tanáccsal láttak el a weboldalt illetően, amely nagyban hozzájárult a későbbi sikerekhez. Maximálisan elégedett vagyok az általuk kínált szolgáltatással, mindenkinek ajánlom.


Bartus Márta
Smink és orvosi tetováló vezetője

Smink és orvosi tetováló

Bartus Márta a nemzetközileg is elismert,  sminktetoválás specialistája bízott meg minket webodalának elkészítésével jó néhány évvel ezelőtt. A technika fejlődésével és a marketing megoldások megújulásával szükségesek a folyamatos fejlesztések és Márti ennek eleget téve él is a szakmai segítségnyújtásunkkal.
 
Éppen ezért az egykor készült weboldal 2015 ben felújításra került, sőt 2016 ban elkészítettük már második weboldalát is.
 
A sikeres együttműködés leghitelesebb bizonyítéka, hogy nemcsak több éve vagyunk partnerek, de Márti amellett hogy ajánl minket ismerőseinek, maga is több weboldalt rendelt már tőlünk.
 
A weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Bartus Márta
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!