Hegyi Gábor - Nemzetközi kereskedő cég vezetője

2007 óta vagyunk üzleti kapcsolatban Kiss Ernővel. Előtte több weboldal készítővel is próbálkoztunk, de azok a projektek hamar kudarcba fulladtak.

A Webrakéta Kft által készített webáruházunkban nincsen semmi fölösleges funkció, csak az amire nekünk szükségünk van. Szerkesztésekor meg sem kellett nézzem a segéd videókat, mert mindent azonnal megtaláltam! Bár ilyen webáruházam lett volna már az első alkalommal...


Hegyi Gábor
Nemzetközi kereskedő cég vezetője

Műfenyőket forgalmazó webáruház

A műfenyő forgalmazása nem tekint vissza nagy múltra, emiatt nehezebb a bizalom kiépítése a termék iránt, pedig az emberek egyre nyitottabbak e termék megvásárlására. Emiatt a webáruháznak a szokásosnál is meggyőzőbbnek kell legyen hogy a látogatókat minél nagyobb számban konvertálja vásárlókká.
 
A webáruház kereső optimalizált kialakítású a Google természetes találataiból szerzi meg látogatóinak több mint 90 % -át! 
 
A bizalom kiépítéséhez Gábor rendkívül jó minőségű 3D fotókat és reklám videókat is biztosít, melyeket a webáruház hatékonyan jelenít meg mobiltelefonokon is. 
A webáruház különböző termékajánló és Upsell modulokkal is rendelkezik, így ezek használatával gondoskodik a kosárérték növeléséről, valamint nyereményjátékokkal teszi lehetővé az automatizált referáló gyűjtést.
 
A webáruház természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Műfenyő.Net
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!