Zsidai András   - Ipariingatlanos ingatlanközvetítő iroda vezetője vezetője

"Üdvözlet minden megoldás keresőnek!

Zsidai András vagyok az Ipariingatlanos.hu egyik alapító tagja. Alapítóként mondhatom el magamról hogy nem egy kész dolgot vásároltunk meg, ki találtunk valamit és azt meg akartuk valósítani. Sok céggel vettük fel a kapcsolatot. Azt a hozzá állást és rugalmasságot amit itt kaptunk, nos az volt a döntésünkben egy fontos momentum. Mindenre van megoldás ahogy azt tudjuk. Időben, versenytársakat megszégyenítő gyorsasággal készültek el a várt fejlesztések. Csinálja mindenki amihez ért. Nekünk is erre van időnk amióta elkészült és ami ennél is fontosabb : Működik a weboldalunk! Szerintem nem kérdés, hogy őket csak ajánlani tudjuk. Köszönjük!


Zsidai András
Ipariingatlanos ingatlanközvetítő iroda vezetője vezetője

Kereskedelmi és ipari ingatlanok értékesítésével foglalkozó vállalkozás részére, weboldal és ingatlannyilvántartó

Az Ipariingatlanos részére biztosítunk egyéni megjelenéssel speciális ingatlan és ügyfélnyilvántartó megoldást, bérleti formában az Ingatlanszoftver.hu szolgáltatásunk segítségével. A rendszer speciálisan ingatlan közvetítőknek lett kifejlesztve, rengeteg olyan kényelmi funkcióval, mely lecsökkenti az adminisztrációs  terheiket és serkenti az értékesítési eredményeiket.

Az Ingatlanszoftverben nagyon egyszerűen nyilvántarthatóak az ingatlanok és a keresési igények, melyeket a rendszer automatikusan összepárosít.

Az ingatlanközvetítők sikeréshez 4 nagyon fontos dolog van, melyet az általunk biztosított rendszer kiszolgál.

  1. Adatbázis (Az Ingatlanszoftver partneri szerződéssel rendelkezőknek beimportálja a Duna House, vagy egyéb nagy irodák ingatlanálományait.)
  2. Együttműködés Az Ingatlanszoftver támogatja a keresztértékesítést.
  3. Adminisztráció Az egyszerűen kezelhető de automatizáltan működő rendszer segítségével, NINCS ELFELEDETT INGATLAN, VAGY VEVŐ!
  4. Webes megjelenés Díjmentesen választható sablonokból, vagy egyedi megjelenéssel biztosítunk weboldalt az Ingatlanszoftvert használóknak.

A sikeres együttműködés leghitelesebb bizonyítéka, hogy nemcsak több éve vagyunk partnerek, de András  rendszeresen ajánl minket a szakmabelieknek! Köszönjük szépen! :-)

Az ingatlanos weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Ipariingatlanos.hu
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!