Olti Gergő - Budapest Ingatlan Center vezetője

A szoftver könnyen kezelhető, és könnyen megérthető. 30 munkatárs használta napi rendszerességgel. Ernőék minden apró jelzésre vagy felvetésre rugalmasan reagáltak, nem létezik számukra megoldhatatlan kérés, vagy probléma. Pozitív a tapasztalatom! Ajánlani tudom csak a Webrakéta Kft -t és az Ingatlanszoftver csapatát!


Olti Gergő
Budapest Ingatlan Center vezetője

Ingatlanos weboldal és Ingatlannyilvántartó rendszer

A Budapest Ingatlan Center részére biztosítunk egyéni megjelenéssel speciális ingatlan és ügyfélnyilvántartó megoldást, bérleti formában az Ingatlanszoftver.hu szolgáltatásunk segítségével. A rendszer speciálisan ingatlan közvetítőknek lett kifejlesztve, rengeteg olyan kényelmi funkcióval, mely lecsökkenti az adminisztrációs  terheiket és serkenti az értékesítési eredményeiket.

Az Ingatlanszoftverben nagyon egyszerűen nyilvántarthatóak az ingatlanok és a keresési igények, melyeket a rendszer automatikusan összepárosít.

Az ingatlanközvetítők sikeréshez 4 nagyon fontos dolog van, melyet az általunk biztosított rendszer kiszolgál.

  1. Adatbázis (Az Ingatlanszoftver partneri szerződéssel rendelkezőknek beimportálja a Duna House, vagy egyéb nagy irodák ingatlanálományait.)
  2. Együttműködés Az Ingatlanszoftver támogatja a keresztértékesítést.
  3. Adminisztráció Az egyszerűen kezelhető de automatizáltan működő rendszer segítségével, NINCS ELFELEDETT INGATLAN, VAGY VEVŐ!
  4. Webes megjelenés Díjmentesen választható sablonokból, vagy egyedi megjelenéssel biztosítunk weboldalt az Ingatlanszoftvert használóknak.

Az ingatlanos weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Budapest Ingatlan Center
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!