Tar László - Tar és Fia Bt. vezetője

Kedves Ernő!

2011 óta állunk üzleti kapcsolatban és csak pozitívan tudok nyilatkozni a közös munkáról. A www.foldmunka.eu weboldalunk hamar a Google első találati helyére került és évek óta tartja ezt a kiemelkedő pozíciót. 2016 ban még egy weboldalt rendeltünk tőletek a http://terkoepites.com/ -ot, melyben szintén nem kellett csalódnunk!

A Google hirdetéseink hatékonyak a weboldalaink gyorsan betöltődnek és a látogatók számára hűen átadják a vállalkozásunk által nyújtott profizmust.

Személyedben egy korrekt, szakmailag felkészült szolgáltatót ismerhettünk meg és szívvel ajánlunk más vállalkozások számára is!

Köszönettel: Tar László


Tar László
Tar és Fia Bt. vezetője

Földmunkavégzéssel foglalkozó cég kereső optimalizált weboldala

A Tar és Fia Bt. részére készítettünk kereső optimalizált, nagyon hatékonyan működő, ügyfélszerző weboldalt. A természetes találatok mellet Google Adwords kampányokkal is megtámogatunk a látogatószerzést, melyekből a weboldal hatékonyan, "jó minőségű" ügyfeleket generál. 
 
A sikeres együttműködés leghitelesebb bizonyítéka, hogy nemcsak több éve vagyunk partnerek, de László amellett hogy ajánl minket ismerőseinek, maga is több weboldalt rendelt már tőlünk. 
 
A weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Tar és Fia Bt.
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!