Fürdőszobai kellékek forgalmazásához nagykereskedelmi, online termékkatalógus

Magyar és angol nyelven is megjelenő online termékkatalógust, weboldalt készítettünk a FEROMIX Csaptelepgyártó és és Kereskedelmi Kft részére.

A weboldal megjelenését illetően elsődleges cél volt a letisztult, könnyen áttekinthető, felhasználóbarát megjelenés. Amennyiben a kurzort a  "Termékeink" menüpontra visszük, úgynevezett BIG DROP menüszerkezet jelenik meg, melynek köszönhetően szuper egyszerűen áttekinthetőek a termékkategóriák. 

Az adott termékcsoport kiválasztása után, már a baloldali részben is láthatóak a termékcsoportok az egyszerű áttekinthetőség érdekében, valamint ezek alatt termékcsaládokra felbontva is tallózhatunk a termékek között.

A megrendelőnk a többszáz termék paramétereit és leírását Excel táblába rendezte a fotókat cikkszámok alapján elnevezte, így a termékek első feltöltését is eltudtuk végezni programozói segítséggel, egyéb adminisztrációs terhek nélkül. 

A teljes rendszer a szerződéskötéstől számítva 4 héten belül elkészült a termékek és egyéb tartalmak feltöltésével együtt! 

 

Feromix Kft.
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!