Papp Róbert - CitiReal Advisors Kft vezetője

"2015 -ben kezdtük el használni az Ingatlanszoftvert, melyet a fejlesztő csapatának segítségével sikerült cégünk működésére szabni. Az Ingatlanszoftvert használjuk az ingatlanok nyilvántartására, kiajánlására és eddig jók a tapasztalataink. A finomhangolt adatbázisból gyorsan tudunk különböző paraméterek alapján ajánlati listát szűrni és azt az ügyfeleinkkel megosztani. Az ügyfelek az ajánlati listából egyszerűen ki tudják választani a nekik tetsző ingatlanokat, ami növeli a működési hatékonyságunkat."


Papp Róbert
CitiReal Advisors Kft vezetője

Ingatlanos weboldal, ingatlan és ügyfélnyilvántartó rendszerrel

A  CitiReal részére biztosítunk egyéni megjelenéssel speciális ingatlan és ügyfélnyilvántartó megoldást, bérleti formában az Ingatlanszoftver.hu szolgáltatásunk segítségével. A rendszer speciálisan ingatlan közvetítőknek lett kifejlesztve, rengeteg olyan kényelmi funkcióval, mely lecsökkenti az adminisztrációs  terheiket és serkenti az értékesítési eredményeiket.

Az Ingatlanszoftverben nagyon egyszerűen nyilvántarthatóak az ingatlanok és a keresési igények, melyeket a rendszer automatikusan összepárosít.

Az ingatlanközvetítők sikeréshez 4 nagyon fontos dolog van, melyet az általunk biztosított rendszer kiszolgál.

  1. Adatbázis (Az Ingatlanszoftver partneri szerződéssel rendelkezőknek beimportálja a Duna House, vagy egyéb nagy irodák ingatlanálományait.)
  2. Együttműködés Az Ingatlanszoftver támogatja a keresztértékesítést.
  3. Adminisztráció Az egyszerűen kezelhető de automatizáltan működő rendszer segítségével, NINCS ELFELEDETT INGATLAN, VAGY VEVŐ!
  4. Webes megjelenés Díjmentesen választható sablonokból, vagy egyedi megjelenéssel biztosítunk weboldalt az Ingatlanszoftvert használóknak.

A sikeres együttműködés leghitelesebb bizonyítéka, hogy nemcsak több éve vagyunk partnerek, de Róbert  rendszeresen ajánl minket a szakmabelieknek! Köszönjük szépen! :-)

Az ingatlanos weboldal természetesen RESPONSIVE szerkezetű, azaz mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált!

Citireal Ingatlanközvetítő
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!