Weboldal készítés BLOG

Az online marketing és a weboldal készítés az egyik leginnovatívabb terület napjainkban. Azt nem ígérhetjük hogy néhány szakmai BLOG bejegyzéssel minden vállalkozóból profi marketingest faragunk, mert ez nem lehetséges. Viszont igyekszünk nyilvános és privát BLOG bejegyzéseinkben olyan információkat nyújtani, melyek segítségével eldöntheted melyik lehetőség felé vagy nyitott, vagy melyik szolgáltatót választod.

Kiss Ernő vagyok Internetes értékesítési specialista és webmarketing tanácsadó. 12 évesen kezdtem el üzlettel foglalkozni amikor cseresznyét szüreteltem, előre kiporcióztam félkilós és kilós zacskókba és a munkájukból hazainduló asszonyokat kínáltam ezekkel a kötöttárúgyár előtt...Nézd meg a videón miért érdemes az Ingatlanszoftver választani az ingatlanközvetítő vállalkozásoknak!Mennyi bevételt veszít vállalkozásod, amíg nem hoz ügyfeleket weboldalad?
Üdvözöllek! Kiss Ernő vagyok, Internetes értékesítési specialista és webmarketing tanácsadó.Termékeink és szolgáltatásaink előnyét legegyszerűbben egy igényesen elkészített videó reklámmal, vagy tudatosan felépített BLOG videókkal érzékeltethetjük.https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!