A felhasználók számár a legfontosabb, a biztonság, a kiszámíthatóság!

Amikor a weboldaladra érkezik egy potenciális érdeklődő, már az első benyomást is feltúrbozhatod csupán a webcímed megjelenésével!

 

SSL tanúsítvány
Az SSL tanúsítvány azt jelenti, hogy a webcímed más előtaggal jelenik meg. Nem http://, hanem HTTPS:// ezt persze nagyon valószínűséggel nem vennék észre a látogatók, de a webcím színe is megváltozik zöldre, valamint megjelenik egy kiírás, hogy BIZTONSÁGOS

 

Szűkebb értelemben kettő féle SSL tanusítványt különböztetünk meg.

  1. Az egyik amikor csak a szín változik és HTTPS előtag,
  2. a másik az exkluzívabb, amikor mindezek előtt a cégneved is megfog jelenni zöld kiírással.

Az első SSL tanúsítvány gyorsabban megvan akár 3 munkanap alatt és egyszerűbb a weboldal ellenőrzése, a második SSL tanúsítvány esetében viszont a cégedet is vizsgálja a szolgáltató, így ennek megigénylésekor hosszabb átfutási időre kell számítani akár 3 hét.

Mind a két SSL tanúsítvány előnyt jelent a keresőoptimalizálásban és bizalmat ébreszt a látogatókban, de a második természetesen az ami a hitelesebb. (A cégnévvel megjelenő SSL tanúsítvány tehát jobb, de jelentősen költségesebb is.)
Vállalkozásunk a COMODO hitelesítő cég szolgáltatásait kínálja és emelett javasoljuk hogy a cégedet jegyeztesd be ide is: http://www.dbhun.hu/adatbazis/duns-szam/duns-szam-igenyles mert megkönnyíti a COMODO ellenőrzését is, valamint egy nemzetközi hitelesítő szolgáltatás tagja leszel ezzel egyidejűleg.

A hitelesítést Magyarország egyik legnagyobb minősítője végzi el, a BISNODE:

Vissza a listához!
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!