Az online videó reklámokat, videós bemutatkozásokat még ma is kevesen használják, pedig ezek megtöbbszörözhetik weboldalad hatékonyságát.

Miért?

 

  • Növelik a vállalkozásodba vetett hitet,
  • szakértői státuszról tesz bizonyságot,
  • növelik a weboldaladon töltött időt,
  • erősítik weboldalad kereső optimalizáltságát,
  • kapcsolatfelvételre ösztönöz, felszólít,
  • rendkívül eredményesen alkalmazható közösségi hirdetésekben,
  • a konkurensed valószínűleg még mindig nincs. Amennyiben Te kihasználod az online videókban rejlő lehetőségeket, már egy (jó nagy) lépéssel előrébb fogsz járni.

Amennyiben a fentebb felsorolt hatásokat szeretnéd élvezni, íme néhány jótanács hova töltsd fel a videódat.

 

1.) Első és legfontosabb a Youtube csatornára való feltöltés és ezt javasoljuk beágyazni a weboldaladba is. 

Hozz létre vállalkozásodnak egy Youtube csatornát, mely egy Gmail –es email címhez kötődik.  Ezt célszerű úgy létrehozni, hogy ugyanez az email cím legyen a Adwords fiókodhoz, az Analytics fiókodhoz és a Google helyekhez is a kapcsolatod.
Amikor ez megvan, töltsd fel a videódat, gondosan meghatározva a videónak a címét és megadva a videódhoz illő kulcsszavakat. Ez segíteni fog abban, hogy a Youtube keresésekben megtalálható legyen a videód, de a Google direkt keresésekben is megjelenhetsz ennek hatására.
További előnye a Youtube videódnak, hogy a weboldaladba ágyazásával erősíted a kereső optimalizáltságodat, nem növeli a tárhely igényedet, a videó megtekintése gyors lesz és mobiltelefonokon is élvezhető.

 

2.) Facebook és Instagram
Ne hagyd ki a közösségi médiában rejlő lehetőséget!

Ha már időt és energiát szántál a videó elkészítésére, mindenképpen töltsd fel a Facebook –ra, és az Instagramra is ezzel még szélesebb réteget megszólítva. Az ide feltöltött videók tovább népszerűsítik vállalkozásodat és ezzel kattintás alapú látogatottságot hozhatsz a weboldaladra.

Amennyiben a Youtube –ra hosszabb videót készítettél, az Instagramra készítsd el ennek egy rövidebb, 60 mp –es verzióját. Ehhez nem kell feltétlen új videót felvenned, az alap verziót is megvághatod.
Általában az első 2 – 3 videó elkészítése döcögősebben megy, de utána rutint szerzel benne és menni fog mint a karikacsapás!


Ne halogasd, vágj bele még ma és mutass többet a konkurenciádnál!

Vissza a listához!
https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!