Weboldal készítés BLOG

Az online marketing és a weboldal készítés az egyik leginnovatívabb terület napjainkban. Azt nem ígérhetjük hogy néhány szakmai BLOG bejegyzéssel minden vállalkozóból profi marketingest faragunk, mert ez nem lehetséges. Viszont igyekszünk nyilvános és privát BLOG bejegyzéseinkben olyan információkat nyújtani, melyek segítségével eldöntheted melyik lehetőség felé vagy nyitott, vagy melyik szolgáltatót választod.

SEO hibákat könnyű elkövetni, különösen, ha éppen most kezdünk bele – akár újak vagyunk a SEO-ban, akár kezdő vállalkozásról beszélünk.

Még ha tudatában is vagyunk a buktatóknak, amelyekkel az új vállalkozások és a SEO újoncok szembesülhetnek oldaluk és tartalmuk optimalizálása közben, a leggyakoribb hibákat és figyelmetlenségeket elháríthatjuk a legjobb praktikák gyakorlati alkalmazásával, melyekkel nyomon követhetjük láthatóságunk sikerességét is.

Olvasd tovább!

Kiss Ernő vagyok Internetes értékesítési specialista és webmarketing tanácsadó. 12 évesen kezdtem el üzlettel foglalkozni amikor cseresznyét szüreteltem, előre kiporcióztam félkilós és kilós zacskókba és a munkájukból hazainduló asszonyokat kínáltam ezekkel a kötöttárúgyár előtt...Áldott, Szeretetben és Békességben Gazdag Karácsonyt, Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk neked és kedves családodnak ezzel a kis videóval:https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!