Weboldal készítés BLOG

Az online marketing és a weboldal készítés az egyik leginnovatívabb terület napjainkban. Azt nem ígérhetjük hogy néhány szakmai BLOG bejegyzéssel minden vállalkozóból profi marketingest faragunk, mert ez nem lehetséges. Viszont igyekszünk nyilvános és privát BLOG bejegyzéseinkben olyan információkat nyújtani, melyek segítségével eldöntheted melyik lehetőség felé vagy nyitott, vagy melyik szolgáltatót választod.

Kiss Ernő vagyok Internetes értékesítési specialista és webmarketing tanácsadó. 12 évesen kezdtem el üzlettel foglalkozni amikor cseresznyét szüreteltem, előre kiporcióztam félkilós és kilós zacskókba és a munkájukból hazainduló asszonyokat kínáltam ezekkel a kötöttárúgyár előtt...A meglévő ügyfelek megtartása még az új ügyfelek megszerzésénél is fontosabb! Ne feledkezz meg róluk, mert hosszútávon ők biztosítják a stabil működésedet!

Olvasd tovább!

Áldott, Szeretetben és Békességben Gazdag Karácsonyt, Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk neked és kedves családodnak ezzel a kis videóval:https://www.weboldal-keszites.eu/inc/popup_kerek_urlap.php
Kérj visszahívást!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Visszahívást kérek!