bezár× Hívjon! 06 (30) 37 38 706

Hogyan készítjük az ügyfélszerző weboldalakat?

Ötletelés

Kreatív ötletekkel különlegesebbé tesszük weboldalát, mint amilyen a konkurenciájáé. Kidolgozzuk a tudatosan megtervezett értékesítési stratégiát.

Arculattervezés

Mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált weboldalt dizájnt biztosítunk, melyen a hozzá nem értők is könnyen megtalálják amit keresnek.

Fejlesztés

Leprogramozzuk a kiválasztott dizájn adminisztrációját, elkészítjük az automatikus értékesítéshez szükséges funkciókat.

Tesztelés / feltöltés

A weboldal átadása előtt teszteljük a rendszert, segítünk a szövegírásban, feltöltjük a tartalmakat.

Ügyfélszerzés Önnek!

Beindítjuk / üzemeltetjük a hatékonyan dolgozó weboldalát, hogy minél több ügyfelet biztosítson vállalkozásának.

Alapelvek a weboldal készítésben

Könnyen áttekinthető, tudatosan megtervezett weboldal készítés
A jó weboldal olyan mint a közlekedés. Amikor jobbra fordulunk, jobbra indexelünk, amikor balra fordulunk balra indexelünk. A weboldalon való tájékozódás szokásokon alapszik, így érdemes a megszokottól nem eltérő elhelyezéseket alkalmazni, hogy a legegyszerűbb látogatónk is könynen megtalálja amit keres.

Mobilratelefonra, tabletre is optimalizált megjelenés
Ma már a többség okostelefonnal rendelkezik és használják is az Interneten való böngészéshez, ezért javasoljuk a mobiltelefonra optimalizált (RESPONSIVE) megjelenést weboldalához.

Szerkeszthető tartalom
Ma már alapvető elvárás hogy különösebb informatikai ismeretek nélkül is szerkeszthesse weboldalának tartalmát, vagy akár új tartalmakat tölthessen fel. A rendszerben szerkesztheti a teljes szöveges tartalmat,  képeket tölthet fel melyet a rendszer automatikusan leméretez, Youtube videókat ágyazhat be, vagy akár letölthető filekat tehet közzé.

Kereső optimalizált szerkezet
Weboldalát kereső optimalizáltan alakítjuk ki, hiszen az Internetes ügyfélszerzés erőssége, hogy pontosan megcélozhatjuk a potenciális érdeklődőket, akik termékeit, szolgáltatásait keresik, így fontos hogy kedvező helyen jelenjen meg a Google találati listáján.

Folyamatos menedzselés
A weboldal elkészülte után is számíthat ránk! Linképítés, folyamatos kereső optimalizálás, Google Adwords hirdetések, Facebook hirdetések.  Számunkra fontos a hosszútávú, sikeres munkakapcsolat így  folyamatos tájékoztatást és oktatási anyagokat biztosítunk az új online marketing lehetőségekről.