bezár× Hívjon! +36 (30) 37 38 706

Hogyan készítjük az ügyfélszerző weboldalakat?

Ötletelés

Kreatív ötletekkel különlegesebbé tesszük weboldalát, mint amilyen a konkurenciájáé. Kidolgozzuk a tudatosan megtervezett értékesítési stratégiát.

Arculattervezés

Mobiltelefonokra és tablettekre is optimalizált weboldalt dizájnt biztosítunk, melyen a hozzá nem értők is könnyen megtalálják amit keresnek.

Fejlesztés

Leprogramozzuk a kiválasztott dizájn adminisztrációját, elkészítjük az automatikus értékesítéshez szükséges funkciókat.

Tesztelés / feltöltés

A weboldal átadása előtt teszteljük a rendszert, segítünk a szövegírásban, feltöltjük a tartalmakat.

Ügyfélszerzés Önnek!

Beindítjuk / üzemeltetjük a hatékonyan dolgozó weboldalát, hogy minél több ügyfelet biztosítson vállalkozásának.

Megtöbbszörözzük Internetes ügyfélszerzését!

A weboldal készítés ma már nem csak abból áll, hogy van egy "szerkezet" és abba feltöltöm a bemutatkozásomat, szolgáltatásomat és majd csak rendel valaki a tömegből....

A verseny egyre nagyobb és a legkreatívabb értékesítési stratégiákkal kell meggyőzzük a látogatóinkat, hogy szolgáltatásaink, termékeink megoldást nyújtanak a problémáikra, kielégítik a vágyaikat. 

Egy hatékony weboldal elkészítését tudatos tervezés kell megelőzze, magas fokú online marketing és programozási ismeretekkel. Megismerjük vállalkozását, felmérjük konkurenciáját és ezen ismeretek alapján teszünk javaslatokat a weboldal megjelenésére és tartalmára.

 

A munka viszont csak ezután kezdődik igazán! 

Stratégiákat dolgozunk ki Önnel egyeztetve, hogy honnan, milyen eszközökkel toborozzunk potenciális érdeklődőket a weoldalra és mi történjen a látogatókkal. 

Nem bízzuk a véletlenre, hogy a látogatók milyen arányban vállnak ténylegesen ügyfelekké.

Weboldalán múlhat vállalkozásának eredményessége, vagy bukása! 

Az első látogatáskor legtöbb esetben még nincs meg a vásárlási szándék "csak" nézelődnek a látogatók. Aki nem gondoskodik ezen látogatók nyomonkövetéséről, elérhetőségeik "megszerzéséről" annak weboldala 300 % al gyengébben teljesíthet, mint egy olyan weboldal, melynél tudatosan felépített stratégiával kezelik ezen probléma megoldását.

Naprakészek vagyunk a legújabb technikai és marketing "trükkök" alkalmazásában így Internetes ügyfélszerzését képesek vagyunk megtöbbszörözni, akár néhány hónap alatt, így megnövelve vállalkozása bevételeit!

Tegyen minket próbára, vannak e ötleteink, javaslataink hogy honnan, milyen eszközökkel lehet ügyfeleket biztosítani vállalkozásának.  

Kiss Ernő 

Webmarketing tanácsadó, Internetes értékesítési specialista

Kiss Ernő ügyvezető, webmarketing tanácsadó