06 (30) 37 38 706 Email: info@weboldal-keszites.eu

weboldal készítés

A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Ön alszik!
Weboldal készítés

Hogyan dolgozunk?

A legfontosabb része a közös munkának! Elsősorban vállalkozásának tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait kell megismerjük, ez alapján tudunk javaslatokat biztosítani a hatékony ügyfélszerzés érdekében. Tudnunk kell melyik régióban kik a potenciális ügyfél jelöltjei, majd a Google statisztikák segítségével felmérjük a keresési szokásaikat, megvizsgáljuk a konkurensek ügyfélszerzési stratégiáit.
Javaslatokat teszünk a megismert információk alapján. Segítünk meghatározni milyen arculati elemeket érdemes alkalmazni weboldalán, jogtiszta marketing fotókkal illusztrálhatjuk mondanivalóját, ismertetjük önnel milyen online marketing lehetőségek állnak rendelkezésre a népszerűsítéshez, és ezekből melyeket javasoljuk és melyeket nem. Nem várjuk el, hogy ön biztosítson ötleteket, hiszen mi sem értünk az autó szereléshez, vagy a bútorgyártáshoz Öntől sem várjuk el, hogy értsen az online marketingez. Javaslatokat teszünk, ötleteket biztosítunk, de a döntés mindig az öné! Azt valósítjuk meg, amit ön kíván.
Egyedi arculattervezéssel készítjük weboldalát vagy amennyiben igényli, a költséghatékonyság érdekében profi online marketing szemlélettel kialakított sablonból is választhat dizájnt. Természetesen weboldalainkat a kor követelményeinek megfelelően mobil telefonokra is optimalizáljuk hiszen napjainkban az 50 éves korosztályig a többség már rendelkezik okos telefonnal és használják is azt Internetes böngészésre.
Az arculattervezés után kezdődik meg a weboldal leprogramozása. Igény esetén speciális igényeket is kitudunk elégíteni, Pl: Apróhirdetési, aukciós, társkereső portálok, ügyfélkezelő rendszerek, online fizetési eszközök, stb. A programozás befejeztével feltöltjük weboldalának tartalmát, így adjuk át az oldalt, de természetesen ön ezt bármikor szerkesztheti, bővítheti egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületből.
A hatékony Internetes megjelenés nem csupán egy weboldalból áll, hanem azt folyamatosan menedzselő szolgáltatások halmazából. Bennünk hosszú távú partnerre lelhet. Segíteni tudunk valamennyi online marketing eszköz alkalmazásában Pl.:(Google hirdetések, linképítés, kereső optimalizálás, közösségi portálokon való megjelenés, stb.), újabb programozási igények megvalósításában, folyamatos tájékoztatásban az új online marketing lehetőségekről.

Az alábbi elveket érvényesítjük munkáink során:

 1. Határidőre dolgozunk
  1. Amíg weboldala nem biztosít ügyfeleket, az mind elveszett idő és veszteség! Határidőre dolgozunk, de ehhez szükségünk van az ön együttműködésére is. 
 2. Könnyen áttekinthető, tudatosan megtervezett weboldal készítés
  1. A jó weboldal olyan mint a közlekedés. Amikor jobbra fordulunk, jobbra indexelünk, amikor balra fordulunk balra indexelünk. A weboldalon való tájékozódás szokásokon alapszik, így érdemes a megszokottól nem eltérő elhelyezéseket alkalmazni, hogy a legegyszerűbb látogatónk is könynen megtalálja amit keres. 
 3. Mobilratelefonra, tabletre is optimalizált megjelenés
  1. Ma már a többség okostelefonnal rendelkezik és használják is az Interneten való böngészéshez, ezért javasoljuk a mobiltelefonra optimalizált (RESPONSIVE) megjelenést weboldalához. 
 4. Szerkeszthető tartalom
  1. Ma már alapvető elvárás hogy különösebb informatikai ismeretek nélkül is szerkeszthesse weboldalának tartalmát, vagy akár új tartalmakat tölthessen fel. A rendszerben szerkesztheti a teljes szöveges tartalmat,  képeket tölthet fel melyet a rendszer automatikusan leméretez, Youtube videókat ágyazhat be, vagy akár letölthető filekat tehet közzé. 
 5. Kereső optimalizált szerkezet
  1. Weboldalát kereső optimalizáltan alakítjuk ki, hiszen az Internetes ügyfélszerzés erőssége, hogy pontosan megcélozhatjuk a potenciális érdeklődőket, akik termékeit, szolgáltatásait keresik, így fontos hogy kedvező helyen jelenjen meg a Google találati listáján. 
 6. Folyamatos menedzselés
  1. A weboldal elkészülte után is számíthat ránk! Linképítés, folyamatos kereső optimalizálás, Google Adwords hirdetések, Facebook hirdetések.  Számunkra fontos a hosszútávú, sikeres munkakapcsolat így  folyamatos tájékoztatást és oktatási anyagokat biztosítunk az új online marketing lehetőségekről.


Az ügyfelek többsége ma már az Internetről érkezik. Ezért aki dolgozni szeretne, annak szüksége van, egy jó weboldalra.
"A jó weboldal akkor is dolgozik, amikor Ön alszik!"Close the overlay

Hírlevél

Név:*
E-mail:*
Település:
Weboldal címe (amennyiben van) :